Categories
Interieur Ontwerp

Tips om uw koelkast beter te organiseren

Geloof het of niet, als u uw koelkast correct organiseert, zal zelfs uw dieet verbeteren.

Wij geloven dat het koelen van voedsel geen techniek heeft. Bewaar gewoon alles en je bent klaar; deze verklaring kan echter niet verder van de waarheid zijn. De koelkast heeft, net als de pantry of kast, een bestelling en als deze naar de letter wordt gevolgd, zullen organisatie, toegang en conservering succesvol zijn.

Als u niet weet hoe u het moet doen of als u denkt dat de bestelling het product niet verandert, zullen we u enkele stappen geven om de organisatie van uw koelkast te verbeteren en zult u een merkbare verandering opmerken, zelfs in uw dieet.

Maak de koelkast één keer per week leeg

Het gaat er niet om elke week van je eten af ​​te komen, maar om alles te verwijderen en later te zuiveren wat niet meer bruikbaar is, wat al is verlopen of wat je niet meer at. Bovendien helpt het u om de hoeken en bakken grondig schoon te maken, zult u zien dat er allerlei soorten gemorste vloeistoffen zijn en vele onzichtbaar.

Vis, kip en rundvlees gaan naar de top

Hoe dichter bij de koelkast, hoe beter. Probeer het vlees in goed geventileerde containers te doen die hermetisch sluiten. Voordat u ze introduceert, moet u de buitenkant van elk perfect controleren om te voorkomen dat de koelkast een slechte geur heeft of dat er insecten in komen.

De potten gaan het deurgedeelte in

Zet jam en jam in het onderste gedeelte en degenen met voedselresten gaan hoger. Als u echter manden hebt gereserveerd voor producten zoals yoghurt, drankjes in dozen of iets dergelijks, gebruik die dan daarvoor.

Geef elke sectie het aangegeven gebruik

Als je je koelkast opent, zie je dat er lades zijn met afbeeldingen die hun functie aangeven, bijvoorbeeld eieren of boter. Gebruik ze! Wees niet bang om ze te gebruiken voor wat ze zijn. Als je op een gegeven moment ruimte tekort komt, kun je de boterplek gebruiken om bijvoorbeeld stukjes kaas te delen. Dat wil zeggen, match altijd hetzelfde.

De lades zijn voor fruit

Hoewel het populaire geloof zegt dat ze voor fruit en groenten zijn, zouden ze in werkelijkheid alleen voor de eerste moeten worden gebruikt, aangezien alle soorten fruit (althans de meeste) een gas afgeven dat ethyleen wordt genoemd. Het wordt sterker naarmate ze volwassen worden en begint ander voedsel te doordringen en versnelt de afbraak van fruit en groenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *