Categories
Interieur Ontwerp

Ideeën om uw keuken te versieren die u vandaag kunt doen

De keuken is een ruimte in huis die altijd aan het veranderen is, of in ieder geval de dingen erin veranderen. Maar net zoals ons voedsel verandert, verandert ook onze keuken.

1. Kleur het

Vergeet de eenvoud van de kleur wit, als je je keuken een beetje leven wilt geven, of hem leuker en interessanter wilt maken, neem dan een paar mozaïekstiften en laat je creativiteit de rest doen. Of zoek gewoon naar talavera-patronen en probeer ze op de muren van uw huis te repliceren.

2. Nieuw is altijd leuker

Modern design heeft het gebruik van meubelsets ver achter zich gelaten waarin ze allemaal een soortgelijk beeld hebben, wat tegenwoordig meubels en ruimtes mengt en personaliseert. En als uw eetkamer al iets ouds is, kunt u deze nieuw leven inblazen met een nieuwe laag kleurrijke verf en het verwisselen van kussens of bekleding. Zo te zien heb je een nieuwe gekocht!

3. Transformeer je muren

De muren van onze keuken zijn niet alleen de fysieke basis, maar ook de omgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de atmosfeer, maar na verloop van tijd vullen ze zich met vet, dampen en een vreselijke gele kleur die eindigt met hun oorspronkelijke schoonheid. Een vinylcoating is echter voldoende om de innerlijke schoonheid te redden die verloren is gegaan in uw keuken.

4. Doe het zelf

Zelfgemaakte meubels en accessoires zijn altijd waardevoller, omdat de sentimentele waarde die wordt toegevoegd, ze protagonisten maakt, bovendien ziet elk ontwerp er anders uit, zelfs als je het uit een internethandleiding hebt gehaald, omdat je het kunt afdrukken uw persoonlijke benadering.

5. Voeg een ontbijtbar toe

Zelfs als we een eetkamer in de buurt hebben, kun je niet ontkennen dat ontbijten in de keuken altijd een goede optie is. We weten niet echt waarom, maar blijkbaar weet het beter als we het meenemen naar de ruimte waar het is voorbereid. En om te voorkomen dat u staand of samen te eten eet, kunt u een ontbijtbar toevoegen aan uw kookeiland of aan uw werkruimte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *