Essentiële dingen om te zien in Buenos Aires

1. Plaza de Mayo

Er is geen betere plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Argentinië, aangezien het het toneel is geweest van de grote gebeurtenissen die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van het land.

2. Roze huis

Gelegen aan de Plaza de Mayo, is het de zetel van de uitvoerende macht van de Argentijnse Republiek. Met andere woorden, het is het equivalent van La Moncloa in Spanje. Als je het wilt bezoeken, moet je een uur van tevoren reserveren op de website.

3. Vlooienmarkt van San Telmo

Elke zondag kunt u antiek bekijken en bekijken op de vlooienmarkt van San Telmo. De kern bevindt zich in de Plaza Dorrego en strekt zich uit door de aangrenzende straten.

4. Caminito Passage

In de wijk La Boca vindt u deze zeer populaire steeg vanwege de kleurrijke huizen, de tangolocaties en de hoge culturele waarde. Het werd beroemd omdat het de bekende tango Caminito inspireerde, gecomponeerd door Juan de Dios Filiberto in 1926.

5. Café Tortoni

Het is essentieel om een ​​stop te maken bij Café Tortoni, een van de oudste in Buenos Aires, opgericht in 1858. Het is gelegen op 825 Avenida de Mayo, een van de epicentra van de stad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *