Categories
Interieur Ontwerp

We vertellen u 5 manieren om uw trap te verbouwen zonder meer uit te geven

Het is tijd om aandacht te besteden aan deze ruimte, een gezellige en stijlvolle toets aan uw huis te geven door uw trap te verbouwen.

Je woonkamer ziet er onberispelijk uit, de keuken heeft een stijl waar je trots op bent, net als de slaapkamers, maar er is een vaak vergeten overgangszone in huis als het op decoratie aankomt: de trap. Als dit uw geval is, heeft u deze ruimte misschien voor het laatst bewaard omdat u denkt dat voor het verbouwen van uw trap een gedeeltelijke verbouwing nodig is waarbij constructie, stof, gereedschap en een investering nodig zijn die uiteindelijk niet het meest praktisch lijkt.

Focus op de reling

Naast het praktische nut, bepaalt de reling de stijl van elke trap, dus door er een radicale kleurverandering aan te geven, kunt u er als nieuw uitzien. Zoek naar contrast in plaats van te passen bij de rest van je huis: ga voor pasteltinten of verander radicaal van wit naar zwart (of andersom). U kunt ook experimenteren met het schilderen van leuningen en ballasten in de ene kleur en de baluster in een andere kleur.

Verander je trap in een galerij

De trapmuren zijn de hoogste in uw huis, dus waarom zou u ze niet versieren zoals u andere muren doet? Houd hier rekening mee en ga een paar keer je ladder op en af. Wat ontbreekt er aan je tour? Als u een ronde trap heeft met een overloop, is het waarschijnlijk dat naast de lamp de hoofdmuur meer details nodig heeft om te voorkomen dat er leeg uitziet. Dit wordt nog duidelijker als je rechtop staat en naar beneden kijkt: je kunt een compositie maken met verschillende rommelige fotolijsten die een mozaïek vormen of een kunstwerk in staand formaat kiezen om die ruimte te vullen.

Verlichting is de sleutel

Verlichting is een van de meest ondergewaardeerde details bij het verbouwen van uw trap: een donkere trap, met slechte lichtbronnen of een simpele spot geeft het een verwaarloosd en somber aanzien, terwijl een selectie gordijnen (als er ramen in de buurt zijn) en een lamp groot genoeg zal een heel andere omgeving creëren.

Voeg een wandtapijt toe

Hoe verbouw je de trap zonder ze zelfs maar aan te raken? Naast verlichting heeft de kleur van de wanden invloed op het licht dat in het trappenhuis aanwezig is. Als het een ruimte is met weinig licht, is het kiezen van een lichte tint voor de muren de beste beslissing, maar als je een raam in de buurt hebt of verlichting die van de bovenverdieping komt, kies dan een subtiel behang dat de route begeleidt en contrasteert met de kleur van de reling en treden. Je kunt ook proberen een wandkleed tussen stap en stap te plaatsen om een ​​origineel effect te creëren.

Overweeg een kleed

Een ideale manier om het kraken van een trap te verminderen en de temperatuur in de winter op peil te houden, is door een tapijt op het pad te leggen. Het gaat er niet om de trap volledig te stofferen, maar om een ​​lange en smallere mat in het midden van de treden te leggen.

Categories
Interieur Ontwerp

Tips om uw koelkast beter te organiseren

Geloof het of niet, als u uw koelkast correct organiseert, zal zelfs uw dieet verbeteren.

Wij geloven dat het koelen van voedsel geen techniek heeft. Bewaar gewoon alles en je bent klaar; deze verklaring kan echter niet verder van de waarheid zijn. De koelkast heeft, net als de pantry of kast, een bestelling en als deze naar de letter wordt gevolgd, zullen organisatie, toegang en conservering succesvol zijn.

Als u niet weet hoe u het moet doen of als u denkt dat de bestelling het product niet verandert, zullen we u enkele stappen geven om de organisatie van uw koelkast te verbeteren en zult u een merkbare verandering opmerken, zelfs in uw dieet.

Maak de koelkast één keer per week leeg

Het gaat er niet om elke week van je eten af ​​te komen, maar om alles te verwijderen en later te zuiveren wat niet meer bruikbaar is, wat al is verlopen of wat je niet meer at. Bovendien helpt het u om de hoeken en bakken grondig schoon te maken, zult u zien dat er allerlei soorten gemorste vloeistoffen zijn en vele onzichtbaar.

Vis, kip en rundvlees gaan naar de top

Hoe dichter bij de koelkast, hoe beter. Probeer het vlees in goed geventileerde containers te doen die hermetisch sluiten. Voordat u ze introduceert, moet u de buitenkant van elk perfect controleren om te voorkomen dat de koelkast een slechte geur heeft of dat er insecten in komen.

De potten gaan het deurgedeelte in

Zet jam en jam in het onderste gedeelte en degenen met voedselresten gaan hoger. Als u echter manden hebt gereserveerd voor producten zoals yoghurt, drankjes in dozen of iets dergelijks, gebruik die dan daarvoor.

Geef elke sectie het aangegeven gebruik

Als je je koelkast opent, zie je dat er lades zijn met afbeeldingen die hun functie aangeven, bijvoorbeeld eieren of boter. Gebruik ze! Wees niet bang om ze te gebruiken voor wat ze zijn. Als je op een gegeven moment ruimte tekort komt, kun je de boterplek gebruiken om bijvoorbeeld stukjes kaas te delen. Dat wil zeggen, match altijd hetzelfde.

De lades zijn voor fruit

Hoewel het populaire geloof zegt dat ze voor fruit en groenten zijn, zouden ze in werkelijkheid alleen voor de eerste moeten worden gebruikt, aangezien alle soorten fruit (althans de meeste) een gas afgeven dat ethyleen wordt genoemd. Het wordt sterker naarmate ze volwassen worden en begint ander voedsel te doordringen en versnelt de afbraak van fruit en groenten.

Categories
Interieur Ontwerp

Ideeën om uw keuken te versieren

1 – Gebruik tegels onder de motorkap

Dit is een erg handig idee om te voorkomen dat er kookvet in de muur of in de voegen van de wandtegel net onder de afzuigkap terechtkomt.

Het is belangrijk dat de tegel een heel blok is zonder voegen zodat er geen vet in kan achterblijven.

2 – Gebruik neutrale tinten

Als u een kleine keuken heeft, geven neutrale tinten ruimte aan de kamer. Bovendien kunt u de meubels die u wilt gebruiken eenvoudiger en zonder enige vorm van kleurbeperkingen combineren.

3 – Vergeet het keukengerei niet

Het is ook erg belangrijk dat alle huishoudelijke apparaten zoals het koffiezetapparaat, broodrooster, mixer, etc. Ze moeten passen bij de stijl van de keuken die je hebt gekozen. Naast borden zijn bestek en glazen belangrijke elementen bij het inrichten van uw keuken.

4 – Planken als decoratief element

Snijplanken kunnen ook een essentieel decoratieartikel zijn dat een vleugje persoonlijkheid aan uw keuken kan toevoegen.

5 – Open ruimtes

Het openen van de keuken naar de eetkamer, wat bekend staat als een ‘Amerikaanse keuken’, is erg handig omdat het dient om twee zeer speciale ruimtes in het huis te delen, zodat feesten en diners met vrienden en familie niet worden verdeeld tussen degenen die zich voorbereiden dingen en degenen die niets doen.

6 – Organiseer kasten en laden

De opslag van onze objecten die we in de keuken hebben staan, is van levensbelang om alles wat je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt te vinden en ook om ervoor te zorgen dat alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

Categories
Interieur Ontwerp

Ideeën om uw keuken te versieren die u vandaag kunt doen

De keuken is een ruimte in huis die altijd aan het veranderen is, of in ieder geval de dingen erin veranderen. Maar net zoals ons voedsel verandert, verandert ook onze keuken.

1. Kleur het

Vergeet de eenvoud van de kleur wit, als je je keuken een beetje leven wilt geven, of hem leuker en interessanter wilt maken, neem dan een paar mozaïekstiften en laat je creativiteit de rest doen. Of zoek gewoon naar talavera-patronen en probeer ze op de muren van uw huis te repliceren.

2. Nieuw is altijd leuker

Modern design heeft het gebruik van meubelsets ver achter zich gelaten waarin ze allemaal een soortgelijk beeld hebben, wat tegenwoordig meubels en ruimtes mengt en personaliseert. En als uw eetkamer al iets ouds is, kunt u deze nieuw leven inblazen met een nieuwe laag kleurrijke verf en het verwisselen van kussens of bekleding. Zo te zien heb je een nieuwe gekocht!

3. Transformeer je muren

De muren van onze keuken zijn niet alleen de fysieke basis, maar ook de omgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de atmosfeer, maar na verloop van tijd vullen ze zich met vet, dampen en een vreselijke gele kleur die eindigt met hun oorspronkelijke schoonheid. Een vinylcoating is echter voldoende om de innerlijke schoonheid te redden die verloren is gegaan in uw keuken.

4. Doe het zelf

Zelfgemaakte meubels en accessoires zijn altijd waardevoller, omdat de sentimentele waarde die wordt toegevoegd, ze protagonisten maakt, bovendien ziet elk ontwerp er anders uit, zelfs als je het uit een internethandleiding hebt gehaald, omdat je het kunt afdrukken uw persoonlijke benadering.

5. Voeg een ontbijtbar toe

Zelfs als we een eetkamer in de buurt hebben, kun je niet ontkennen dat ontbijten in de keuken altijd een goede optie is. We weten niet echt waarom, maar blijkbaar weet het beter als we het meenemen naar de ruimte waar het is voorbereid. En om te voorkomen dat u staand of samen te eten eet, kunt u een ontbijtbar toevoegen aan uw kookeiland of aan uw werkruimte.